Streaming of Funeral Service

After watching the service online, if you can leave a guest message to let the family know you have joined into the service, that would be greatly appreciated.

This service will have a password applied once edited (normally within 3 to 5 days following the service), you will then need to contact the family for the password to access.

Following the service, the footage will be posted and you can watch at a later time if you were unable to watch at the time of the service.

Guest Book

Refresh Comments

18 comments on “Bart Verdam”

 1. Dear Sandra and family,
  We are so grateful that we could watch Bart’s beautiful and moving Celebration of Life. Our regret is that we only met him once years ago when he and Sandra visited, but we felt we got to know him much better by the end of the service. We saw that his smile and personality could light up a room. We hope that light will stay with you always. Our hearts go out to you all.
  Love from Candy and Jim Puterbaugh

 2. Lieve San, Niels, Renske en Ewoud,
  Wat een prachtig en ontroerend afscheid van Bart hebben jullie neergezet
  Ik ben er zeer door geraakt
  Erg bijzonder om Bart en jullie beter te leren kennen, dank dat ik op deze manier dit heb kunnen ervaren
  Super trots op je San
  Heel veel liefs en positieve energie
  Marijke

 3. Lieve Sandra, Niels, Renske en Ewoud,

  Wat een mooi afscheid. Erg fijn jullie allemaal te zien, te horen en de vele mooie foto’s te zien.
  Die grote grijns, zijn grapjes en het vele aanprijzen van het vlees aan tafel aan mij als klein meisje. Mooi om aan terug te denken.

  Heel veel sterkte, liefs Hanneke

 4. Lieve Sandra,Niels,Renske en Ewoud wat was het mooi en ontroerend om het afscheid van onze broer Bart mee te mogen beleven.
  Heel veel sterkte toegewenst voor de komende periode.
  Veel liefs John en Anje.

 5. Lieve San, nog even iets toevoegen: naast de vele genoten goede wijn en fijne etentjes in het verleden, ook niet te vergeten de vele logeerpartijen in zowel Spaarnwoude en drente en later Australië. Deze zijn voor mij van grote betekenis geweest. De warmte en gezelligheid, de gastvrijheid.
  Dit wilde ik nog even benoemen. Dank jullie beiden hiervoor!
  En verder heb ik ook Lukka te danken aan jullie grote vertrek naar Australië. Zij is van groot belang in mijn leven gebleken. En nu, 29 jaar oud, nog steeds aan mijn zijde. En in die zin ook verbonden met jullie. liefs.

 6. Ha San,, nog even over de gastvrijheid. de goede glazen wijn en het lekkere eten. Maar niet te vergeten de vele logeerpartijen. Dat wil ik nog even noemen. In Spaarnwoude en in Pesse, drente. en ook in Australië.
  Nog dank, jullie beiden, voor deze uitzonderlijke gastvrijheid, deze was voor mij van grote betekenis. De gezelligheid en warmte.
  EN verder heb ik ook Lukka te danken aan jullie grote verhuizing naar Australië. Zij, nog steeds aan mijn zijde, en is in mijn leven heel belangrijk gebleken (en nog steeds.) In die zin ook verbonden met jullie. Liefs.

 7. Lieve Sandra en de rest,
  Wat een mooi afscheid van Bart en wat bracht het een hoop herinneringen uit de verhalen en foto’s. Voor een ieder van jullie heeft hij veel betekend .
  Voor jou San, was hij de liefde van je leven en was jij dat voor hem.
  Heel veel sterkte en liefs voor jullie allen [vanuit een zonnig Griekenland en mij verbazen over de wonderen der techniek dat deze beelden mogelijk maken]
  Liefs Ankie, Hugo en Alex

 8. Lieve familie van Bart,
  Bijzonder om het afscheid hier in Nederland bij te kunnen wonen en om het leven van Bart in vogelvlucht voorbij te zien komen. Dank daarvoor
  Verder heel veel sterkte met het verlies. Aan de verhalen en foto’s te zien hebben jullie mooie herinneringen gemaakt, deze zitten in jullie hart en kunnen jullie koesteren. Lieve groetjes van Dorine Janzen/Verdam (dochter van Ed)

 9. Lieve San en ook Niels, Renske en Ewoud. Wat een prachtige en eervol afscheid van Bart.
  Wat jullie deelde met ons, komt zo overeen hoe ik hem gekend heb.
  Vooral zijn vermogen om helemaal in het hier en nu te leven en te genieten van wat is en wat zich voordoet. En dan met zijn kenmerkende hartelijkheid en grote gunfactor én vrijgevigheid.
  San wat heb je het allemaal prachtig gedaan en ook heel fijn gesproken, hoe jullie samen waren en ook iets over het begin van zijn leven. Eer aan hoe hij was. En jullie ook Niels Renske en Ewoud, ieder op een eigen wijze gesproken en Sandra ondersteunend.
  De foto’s waren treffend. Een mooie glimp hoe Bart geleefd heeft, ook vertederend met de kleinkinderen. En verder…wat was hij toch een knapperd, en innemend én inderdaad avontuurlijk. Ik heb goede herinneringen aan Bart. Toen ik 16 jaar was heb ik hem voor het eerst ontmoet omdat hij de tuin achter ons huis in de Spoorlaan betegelde. En daarna, veel later, vele bezoekjes met een goede glazen wijn en lekker eten. Daarvan samen genieten. Gastvrij, altijd een welkom gevoel.
  Ik wens jullie allemaal veel sterkte, met ook de vele liefdevolle herinneringen in jullie harten..
  Het was fijn er met de live stream bij te kunnen zijn en mijn eigen traantjes te mogen plengen bij dit ontroerende afscheid. San ik spreek je nog. liefs van Gerda en Toine

 10. Lieve Sandra en al je liefdes om je heen. Wat een mooi en warm samenzijn en afscheid van Bart op een prachtige plek. Samen staan jullie sterk, dat is heel fijn om te zien.
  Dank je wel dat we daarbij mochten zijn. We denken aan jullie en wensen jullie sterkte.
  Liefs Esther, Lex en Anne-Fleur

 11. Hoi Sandra en familie,

  Fijn om deze mooie bijeenkomst op afstand bij te wonen. Een leven vol bijzondere momenten die nu herrineringen zijn geworden aan Bart.

  Nogmaals een dikke knuffel van ons, we denken aan jullie en ik zit dit nu te tikken met een glimalach op het gezicht denkend aan mijn herrinering van Bart.

  Alex Jiska en kleine Kim (en moeders in Spaarnwoude)

 12. Dear Sandra and family,

  We are holding our memories close today…as they make Bart seem closer in our hearts. May God bless you and keep you in the comfort and care of His loving arms.

  Roxanne and Michael

 13. Dearest Sandra
  You are in our thoughts and prayers; we cherish the memories with you and Bart; his radiant smile lit up every room he entered; he will be missed. Love Bob and Joyce

 14. Lieve Sandra , Niels , Renske , Ewoud en familie,
  Veel strekte en kracht en liefde met elkaar toegewenst vandaag en haal de mooie herinneringen op.
  Liefs Irene

 15. Dear Sandra and Family.
  Our deepest sympathy to you all on the passing of Bart.
  May God bless you all during this time of grief and keep Bart’s soul in his loving care.
  Love and prayers are sent to you today and always.
  Love from Louise, Anne and family xxxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *